Σύνδεση Σμύρνης θεσσαλονίκης

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σμύρνη!

Την προσεχή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ξεκινά το πολυαναμενόμενο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Σμύρνη. Θα πραγματοποιείται με το πλοίο Smyrna Di Levante (φώτο), το οποίο μπορεί να μεταφέρει μέχρι 850 επιβάτες καθώς επίσης αυτοκίνητα και φορτηγά.
Το πλοίο θα πραγματοποιεί τρία δρομολόγια τη βδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με αναχώρηση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης τις 7μμ ενώ από τη Σμύρνη θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 7μμ επίσης. Το ταξίδι θα διαρκεί δωδεκάμισι ώρες.
Οι τιμές των εισιτηρίων αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Ήδη τουριστικά γραφεία προγραμματίζουν εκδρομές στη Σμύρνη και την ευρύτερη περιοχή με το συγκεκριμένο δρομολόγιο και το ίδιο αναμένεται από τουρκικά τουριστικά γραφεία για τη Θεσσαλονίκη.

Το «Smyrna di Levante» αναμένεται το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί εκπρόσωποι των φορέων και των αρχών της πόλης πρόκειται να ξεναγηθούν στο σκάφος, το οποίο έχει κατασκευαστεί στη Δραπετσώνα από όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφία από «Levante Ferries»

 

Proceed Booking