ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 24 ΒΟΛΟΣ & ΠΗΛΙΟ & ΣΚΙΑΘΟΣ 7 ΜΕΡΕΣ (ΤΚ)

0
Enquiry Form
Enquiry Form
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1289

Why Book With Us?

  • No-hassle best price guarantee
  • Customer care available 24/7
  • Hand-picked Tours & Activities

Get instead of Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+357 77771234

info@honeywelltravel.com.cy

Availability : 06/07, 13/07, 20/07, 27/07, 03/08, 10/08,17/08, 24/08
Prices and Details
 
 
 
4* Hotels – Volos / Athens
Rating Rating Rating Rating
Volos, Greece
 
Room Facilities Departure Dates
Double Single Child 1

Standard Room Bed & Breakfast

06/07, 13/07, 20/07, 27/07, 03/08, 24/08 €849 €1149 €655

10/08, 17/08

€885 €1185 €689
 
Program

Διανυκτερεύσεις: Βόλος (4), Αθήνα (2)

1η Μέρα: Λάρνακα - Αθήνα - Βόλος

Γαλάζιος ουρανός, Βαθυγάλαζες θάλασσες, λαμπερά ηλιοβασιλέματα και οι πιο φρέσκες και νόστιμες σαλάτες που έχετε γευτεί ποτέ, τα μεζεδάκια και τα τσίπουρα του Βόλου σας περιμένουν!! Το Πήλιο το θρυλικό βουνό των Κενταύρων, υψώνεται επιβλητικό πάνω από τον Βόλο, ένας μοναδικός συνδυασμός ορεινού και παραθαλάσσιου τοπίου. Αυτή την μοναδικότητα θα προσπαθήσουμε να χαρείτε τις επόμενες ημέρες! Αναχώρηση από Λάρνακα για Αθήνα με πτήση της Sky Express. Υποδοχή από τον αρχηγό σας ο οποίος θα παραμείνει μαζί σας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής. Αναχώρηση για τον Βόλο (319χλμ) ακολουθώντας την Εθνική Οδό. Μεταφορά και τακτοποίηση δωματίων. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη εξερεύνηση.

2η Μέρα:Βόλος – Σκιάθος

Η μέρα μας σήμερα αφιερωμένη στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων την Σκιάθο, πατρίδα του Αλ. Παπαδιαμάντη και του Αλ. Μωραϊτίδη. Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι για να πάρουμε το καράβι του προορισμού μας. Άφιξη στη Σκιάθο, όπου θα ξεκινήσουμε τη περιπατητική μας περιήγηση στο νησί. Μεταξύ άλλων θα περάσουμε από το σπίτι του διάσημου συγγραφέα Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Το σπίτι σήμερα με διάφορα ενθυμήματα του συγγραφέα προσελκύει πολλούς επισκέπτες που έρχονται να δουν το χώρο που μεγάλωσε και πέθανε ο Παπαδιαμάντης, τα στενά σοκάκια της καινούργιας πόλης όπου υπάρχουν ακόμη όμορφα αναπαλαιωμένα πέτρινα σπίτια με μικρές ανθισμένες αυλές. Το πιο όμορφο κομμάτι του οικισμού είναι η παλιά πόλη, στο δυτικό άκρο και πάνω από το παλιό λιμάνι. Η παλιά πόλη με τα στενά καλντερίμια που ενώνουν τους μαχαλάδες και τα παραδοσιακά διώροφα σπίτια. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση σας. Καφέ, φαγητό, βόλτες, μπάνιο σε ωραίες παραλίες, εδώ θα τα βρείτε όλα. Η αρχηγός μας θα σας καθοδηγήσει ώστε να γεμίσετε το κάθε λεπτό. Αναχώρηση αργά το απόγευμα από την Σκιάθο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βόλο.

3η Μέρα: Bόλος – Χωριά Πηλίου

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου ξεκινώντας από τη Μακρινίτσα το πιο όμορφο “Μπαλκόνι του Πηλίου” με τα λιθόκτιστα αρχοντικά, τα ξύλινα χαγιάτια και τις 45κρήνες που σίγουρα θα την λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Θα περπατήσουμε ανάμεσα σε κρυφά πέτρινα μονοπάτια, μικρές γωνιές γεμάτες ιστορία , παλιές κρήνες με τρεχούμενα νερά. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε για λίγο στο μονοπάτι του Κένταυρου Χείρωνα και θα συνεχίσουμε για τα Χάνια, το ορεινότερο χωριό του Πηλίου με το χιονοδρομικό κέντρο. Εδώ θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό (προαιρετικά) κάτω από τα πλατάνια. Η διαδρομή μας συνεχίζετε για να φτάσουμε στο Κεφαλοχώρι του Πηλίου την Πορταριά, ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου αλλά και ολόκληρης της Χώρας. Δέντρα και λουλούδια στολίζουν τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πέτρινα παραδοσιακά σπίτια και τις πλατείες, ενώ σε ολόκληρο το χωριό υπάρχουν σπουδαία αρχοντικά, περίτεχνες λιθόκτιστες βρύσες, εκκλησιές και μνημεία. Ιδιαίτερα όμορφη και γραφική είναι η πλατεία Μελίνας Μερκούρη, που είναι και η κεντρική του χωριού, περιτριγυρισμένη από ταβέρνες και καφέ, η πλατεία Αδάμενας από όπου και ξεκινάει το μονοπάτι για την Πηγή Μάνας με τα αιωνόβια πλατάνια, αλλά και η πλατεία Ταξιαρχών με την υπέροχη θέα και το γραφικό πέτρινο εκκλησάκι. Ένα γλυκό επιβάλλεται να δοκιμάσουμε πριν αναχωρήσουμε.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ κάντε την βόλτα σας στη παραλιακή με τα περίφημα τσιπουράδικα και απολαύστε το τσίπουρο σας με τοπικά μεζεδάκια

4η Μέρα: Βόλος –Ελάτη – Πύλη - Μετέωρα – Καλαμπάκα

ρόγευμα. Ξεκινάμε για μια διαφορετική διαδρομή με διαφορετικά συναισθήματα και διαφορετικές ομορφιές. Πρώτος μας σταθμός η Ελάτη, το μεγαλύτερο από τα ορεινά χωριά των Τρικάλων με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες του. Επόμενη στάση στην Πύλη των Τρικάλων όπου θα δούμε το μοναδικό τοξωτό γεφύρι. Η θέα από το γεφύρι είναι μοναδική. Τελευταίος προορισμός τα Μετέωρα, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο μοναστικό συγκρότημα της χώρας μετά το Άγιο Όρος. Τα θεόρατα βράχια των Μετέωρων φαντάζουν δεσποτικά από πολύ μεγάλη απόσταση, καθώς το ύψος τους αγγίζει κατά μέσο όρο τα 300 μέτρα, ενώ όσο πλησιάζει κανείς τόσο περισσότερο μαγεύεται από το εκπληκτικό τοπίο, νιώθοντας απροσδιόριστα πραγματικά συναισθήματα. Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου Το μοναστήρι εκτός από το παρεκκλήσι του Αγίου Στεφάνου, έχει και αυτό του Αγίου Χαραλάμπους, στο οποίο φυλάσσεται και η κάρα του, η οποία θεωρείται θαυματουργή. Στάση για φαγητό (προαιρετικά) στην Καλαμπάκα και επίσκεψη (προαιρετική) στο Εργαστήρι Εικόνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βόλο και χρόνος στην διάθεση σας.

5η Μέρα:Βόλος – Άγιος Ιωάννης Ρώσος – Χαλκίδα – Αθήνα

Σήμερα αποχαιρετούμε τον Βόλο και κατευθυνόμαστε στην Αθήνα. Ενδιάμεσα θα επισκεφθούμε το νησί της Εύβοιας μέσω Γλύφας – Αγιόκαμπου για να επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Εδώ βρίσκεται και το ιερό σκήνωμα του Αγίου. Συνεχίζουμε για την Χαλκίδα με τα παραθαλάσσια ταβερνάκια και τις πολλές καφετέριες. (Γεύμα προαιρετικό) Ο παραλιακός της πεζόδρομος σφύζει καθημερινά από ζωή. Συνεχίζουμε για την Αθήνα στην οποία και θα διανυκτερεύσουμε. Μεταφορά και τακτοποίηση στα δωμάτια.

6η Μέρα:Αθήνα

Πρόγευμα. Μέρα στην διάθεση σας όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πάντα. Πολιτισμό, γαστρονομία και νυκτερινή ζωή.

7η Μέρα: Αθήνα – Λάρνακα

Το όμορφο μας ταξίδι σήμερα τελειώνει. Οι εικόνες και τα συναισθήματα πολλά. Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:
ΑΘΗΝΑ: ATHENS CYPRIA HOTEL 4* OR ROYALTY HOTEL 4*
ΒΟΛΟΣ: VOLOS PALACE HOTEL 4*

Package Detail

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα με πτήσεις της Sky Express.
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο Βόλο σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα.
Δύο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα σε ξενοδοχείο 3* ή 4* με πρόγευμα.
Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενα πούλμαν.
Ακτοπλοϊκό εισιτήριο Γλύφα – Σκιάθος – Γλύφα.
Ακτοπλοϊκό εισιτήριο Γλύφα – Αγιόκαμπος για Εύβοια.
Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
Φόροι διαμονής.
Mία αποσκευή 20 κιλών και μία χειραποσκευή 8 κιλών.
Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά.
Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Όροι και προϋποθέσεις:

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 50.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Σημείωση:

Στις αναχωρήσεις 27/07 και 24/08 το ξενοδοχείο διαμονής στην Αθήνα θα είναι το ROYALTY HOTEL 4*.

Departures

Departures: 06/07 ,13/07 ,20/07 ,27/07 ,03/08 ,10/08 ,17/08 ,24/08

 
 
 
 

Luggage Allowed 1 free luggage included
Flight GQ 607
 
07:00 Larnaca International Airport (LCA) Larnaca, Cyprus
to
08:45 Athens Int E Venizelos (ATH) Athens, Greece
 
 
 
 
 
Return
 
 

Luggage Allowed 1 free luggage included
Flight GQ 602
19:10 Athens Int E Venizelos (ATH) Athens, Greece
to
20:45 Larnaca International Airport (LCA) Larnaca, Cyprus
 
Cancellation Policy

In case of cancellation up to 45 days, before the date of arrival, 100 EUR per person will be charged.
In case of cancellation later than 45 days, and up to 30 days, before the date of arrival 30 % of the total price will be charged.
In case of cancellation later than 30 days, and up to 21 days, before the date of arrival 50 % of the total price will be charged.
In case of cancellation later than 21 days, and up to 0 days, before the date of arrival 100 % of the total price will be charged.
In case of no-show 100 % of the total price will be charged.

 
Photos

Proceed Booking