ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 24 ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΚΥΘΗΡΑ 7 MΕΡΕΣ (TK)

0
Enquiry Form
Enquiry Form
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

912

Why Book With Us?

  • No-hassle best price guarantee
  • Customer care available 24/7
  • Hand-picked Tours & Activities

Get instead of Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+357 77771234

info@honeywelltravel.com.cy

11/07, 18/07, 25/07, 08/08, 15/08
Prices and Details
Hotel
3* Hotel – Sparti / Neapoli & 4* Hotel Kalamata
Rating Rating Rating
Kalamata, Greece
 
Room Facilities Departure Date Double Single Child 1
Standard Room Bed&Breakfast 11/07, 18/07, 25/07 €875 €1175 €815
08/08, 15/08 €895 €1199 €839
 
Program

Διανυκτερεύσεις: Σπάρτη (1), Νεάπολη (3), Καλαμάτα (2)

1η Μέρα: Λάρνακα – Αθήνα – Σπάρτη

Πελοπόννησος! Εκπληκτικές παραλίες, ειδυλλιακοί κόλποι, κατάφυτα δάση, επιβλητικά βουνά, κάμποι και πεδιάδες. Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Αθήνα. Άφιξη, υποδοχή από τον αρχηγό σας και αναχώρηση για τη Σπάρτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων. Χρόνος στην διάθεση σας.

2η Μέρα: Σπάρτη – Μονεμβασιά – Νεάπολη

Αναχώρηση μετά το πρόγευμα για την Μονεμβασιά που βρίσκεται κάτω από έναν αγέρωχο και επιβλητικό βράχο 300 μέτρων. Θα μαγευτούμε από τα στενά καλντερίμια και θα θαυμάσουμε την μεσαιωνική αρχιτεκτονική των κτισμάτων. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο, το ναό του Ελκόμενου Χριστού και το σπίτι του Γιάννη Ρίτσου. Ανηφορίζοντας θα βγούμε στο Επάνω Κάστρο με την επιβλητική εκκλησία της Αγίας Σοφίας όπου η θέα είναι φανταστική. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για τη Νεάπολη, παραθαλάσσια κωμόπολη που εκτείνεται από το χωριό Ελίκα μέχρι τον Καβομαλιά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων.

3η Μέρα: Νεάπολη – Πούντα - Ελαφόνησος

Πρόγευμα και αναχώρηση από το λιμάνι της Πούντας με το φέρυ για τη μαγευτική Ελαφόνησο. Οι εκπληκτικές παραλίες της συγκαταλέγονται στις ομορφότερες της Ελλάδας και ολόκληρης της Μεσογείου, με τα σμαραγδένια νερά, την κατάλευκη άμμο και την εξωτική ομορφιά τους. Ελεύθερος χρόνος στη μαγευτική παραλία του Σίμου με τα γαλαζοπράσινα νερά και την “χρυσή άμμο” για μπάνιο. Προαιρετικό γεύμα στο λιμανάκι της Χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νεάπολη αργά το απόγευμα.

4η Μέρα: Νεάπολη - Κύθηρα

Πρόγευμα, μεταφορά στο λιμάνι της Νεάπολης και επιβίβαση στο φέρυ για το νησί των Κυθήρων με τις πανέμορφες παραλίες και το πλούσιο ιστορικό παρελθόν. Άφιξη και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το νησί. Πρώτος σταθμός μας η Ιερά μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή της εικόνα και να ξεναγηθούμε στο ναό. Στην συνέχεια αναχώρηση για τη πρωτεύουσα Χώρα. Χρόνος για βόλτα και ψώνια στα όμορφα δρομάκια και στα γραφικά μαγαζιά ή επίσκεψη στο κάστρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νεάπολη το απόγευμα.

5η Μέρα:Νεάπολη – Γύθειο – Αρεόπολη - Καρδαμύλη – Καλαμάτα

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Γύθειο. Θα απολαύσουμε την βόλτα στα στενά γραφικά σοκάκια με τα πέτρινα σκαλοπάτια που οδηγούν τον επισκέπτη στην «ενδοχώρα», ανάμεσα σε παραδοσιακά σπίτια με ολάνθιστες αυλές. Θα δούμε το Παρθεναγωγείο, το Φάρο που έχει ύψος 23 μέτρα και τον πέτρινο Πύργο του Τζανετάκη Γρηγοράκη, του τρίτου Μπέη της Μάνης, που κτίστηκε στα τελευταία χρόνια της τουρκοκρατίας. Περιήγηση και συνεχίζουμε για την Αρεόπολη που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας και έχει κριθεί διατηρητέος κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της Μάνης. Περιήγηση και συνεχίζουμε για τη Καρδαμύλη με τις βυζαντινές εκκλησίες και τις θαυμάσιες παραλίες. Συνεχίζουμε για το τελευταίο μας σταθμό τη Καλαμάτα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η Μέρα:Καλαμάτα

Καλαμάτα!! Πλατείες, παραλίες, εκκλησίες, αρχοντικά, μουσεία και ένα κάστρο με μεγάλη ιστορία και πανοραμική θέα συνθέτουν την εικόνα μιας σύγχρονης πόλης. Πεζοί θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε την βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Αποστόλων του 10ου αιώνα σύμβολο της πόλης, το Φράγκικο κάστρο, τον μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του 1873, τη Μονή Καλογραιών όπου υφαίνεται το Καλαματιανό μαντήλι και το εντυπωσιακό μουσείο παραδοσιακής φορεσιάς Γ. Καρέλια. Υπόλοιπος χρόνος στην διάθεση σας.

7η Μέρα: Καλαμάτα – Νεμέα – Αθήνα – Λάρνακα

Πρόγευμα. Σήμερα αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό στη Νεμέα με τα ξακουστά κρασιά της ¬που είναι, βέβαια, από τα καλύτερα της Ελλάδας. Ένα τοπίο μαγευτικό, διάσπαρτο με γραφικά ξωκλήσια, μυστηριώδη σπήλαια, ρωμαϊκά υδραγωγεία και ξέφωτα με φαντασμαγορική θέα στον κάμπο είναι τα κοινά χαρακτηριστικά της περιοχής. Περιήγηση. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα σε μια από τις πολλές ταβέρνες της περιοχής. Συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό την Αθήνα και το αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε τη πτήση της επιστροφής για τη Λάρνακα γεμάτοι με πανέμορφες εικόνες.

Departures

DATES: 11/07 ,18/07 ,25/07 ,08/08 ,15/08

 
 
 
07:00 Larnaca International Airport (LCA) Larnaca, Cyprus
to
08:45 Athens Int E Venizelos (ATH) Athens, Greece
Luggage Allowed 1 free luggage included
Flight GQ 607
 
 
 
Return
 
19:10 Athens Int E Venizelos (ATH) Athens, Greece
to
20:45 Larnaca International Airport (LCA) Larnaca, Cyprus
Luggage Allowed 1 free luggage included
Flight GQ 602
Package Detail

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα με Sky Express.
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
Διαμονή για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο 3* στη Σπάρτη με πρόγευμα.
Διαμονή για τρία βράδια σε ξενοδοχείο 3* στη Νεάπολη με πρόγευμα.
Διαμονή για δύο βράδια σε ξενοδοχείο 4* στη Καλαμάτα με πρόγευμα.
Δημοτικός φόρος ξενοδοχείων.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη – Κύθηρα – Νεάπολη και Νεάπολη – Ελαφόνησος – Νεάπολη.
Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
Μια αποσκευή 20 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Δικαιώματα εισόδων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία προαιρετικά.
Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Όροι και προϋποθέσεις:

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.

Cancellation Policy

In case of cancellation up to 45 days, before the date of arrival, 100 EUR per person will be charged.
In case of cancellation later than 45 days, and up to 30 days, before the date of arrival 30 % of the total price will be charged.
In case of cancellation later than 30 days, and up to 21 days, before the date of arrival 50 % of the total price will be charged.
In case of cancellation later than 21 days, and up to 0 days, before the date of arrival 100 % of the total price will be charged.
In case of no-show 100 % of the total price will be charged.

 
Photos

Proceed Booking