ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: 5 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Σκοπεύεις να επισκεφθείς την Βαρκελώνη; Μια όμορφη πόλη με αρκετά αξιοθέατα, όμορφα κτήρια και μοναδική αρχιτεκτονική. Τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορείς να κάνεις ΔΩΡΕΑΝ πράγματα και να εξοικονομήσεις τα χρήματα σου! Πιο κάτω θα βρεις 5 πράγματα που μπορείς να εκμεταλλευτείς! 🙂 

  • LA Boqueria Market

Είναι μια τεράστια και πολύχρωμη αγορά στο κέντρο της Βαρκελώνης γεμάτη από πάγκους με φρούτα, ψάρια, ξηρούς καρπούς, τάπας και κρασιά! Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, ετοιμάσου να γευτείς μοναδικές γεύσεις με ισπανικό χαραχτήρα! 

  • The Magic Fountain

Ένα πολύ ωραίο και μοναδικό θέαμα με σιντριβάνια και διαφορά εφέ φωτισμού, συνοδευόμενο από μουσική που σε σίγουρα θα σε ταξιδεψει. Θα έχεις σίγουρα μια ξεχωριστή βραδιά χωρίς επιβάρυνση μιας και το σόου είναι ΔΩΡΕΑΝ! 

  • Επισκέψεις σε Μουσεία

Εάν βρίσκεσαι στην πόλη της Βαρκελώνης την πρώτη Κυριακή του μήνα και λατρέυεις τα μουσεία είσαι πολύ τυχερός!!! Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα μουσεία! (Αυτό ισχύει σε πολλές πόλης της Ισπανίας).

  • Bar Jamboree

Προς θαυμαστές jazz και blues μουσικής και όχι μόνο! Τι καλύτερο από το να απολαύσεις ΔΩΡΕΑΝ μια συναυλία στο Bar Jamboree παρά να ξοδέψεις τα χρήματα σου σε κάποιο club.

  • Υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές

Και επειδή Καλοκαίρι χωρίς Βαρκελώνη, παραλία και κινηματογράφος δεν γίνεται σου έχουμε το καλύτερο!Τους μήνες του Καλοκαιριού η Πόλη διοργανώνει δωρεάν προβολές κάθε Πέμπτη και Κυριακή στη παραλία Sant Sebastian.

Συγγραφέας: Φωτεινή Ανδρέου

Tour Search

Clear
× Clear Filter

Proceed Booking