Ομαδικά ταξίδια. Why not?

Ομαδικά ταξίδια! Τι είναι η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό; Εάν δεν είναι και τόσο θετική ετοιμάσου γιατι πιο κάτω σου παρουσιάζουμε τους λόγους που ένα ομαδικό σε κάνει να κερδίσεις πολλά περισσότερα από ότι ένα ατομικό. 

  • Αρχικά το να ταξιδεύεις με γκρουπ σου συμφέρει και οικονομικά εφόσον όλα κλείνονται σε καλύτερες τιμές και στο πακέτο που θα επιλέξεις περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, το ξενοδοχείο όπου είναι καλής κατηγορίας, πολλές εκδρομές και εισόδους στα μουσεία, προσφορές στα φαγητά και ποτά σε διάφορα εστιατόρια.
  • Επίσης είσαι τυπικός καθώς υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα όπου θα ξυπνάς συγκεκριμένες ώρες για πρόγευμα, για να επισκεφτείς διάφορα αξιοθέατα κ.α. και δεν θα χάνεις ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το γκρουπ θα καταφέρεις να δεις τα αξιοθέατα που είναι αναγκαία στο ταξίδι, όπου μόνος σου να μην έφτανες να τα δεις χάνοντας πολύτιμο χρόνο.
  • Ταυτόχρονα τα γκρουπ έχουν συνοδό/ξεναγό ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον προορισμό και σε καθοδηγεί στα κύρια αξιοθέατα/μουσεία. Ακόμη είναι αυτός που θα εκδώσει τα εισιτήρια και θα μιλήσει στην ξένη γλώσσα για συνεννόηση, όπου εάν δεν την μιλάς είναι ένα θέμα.
  • Από ένα ταξίδι με γκρουπ κάνεις πολλές γνωριμίες και θα βρεις άτομα που θα κάνεις παρέα σε ολόκληρο το ταξίδι και ίσως όταν επιστρέψεις. Οι φιλίες και οι δεσμοί που δημιουργούνται μέσα αό τα ταξίδια είναι πολύ δυνατοί γιατί βασίζονται στις εμπειρίες! 
  • Τέλος η ασφάλεια σε ένα ταξίδι είναι η προτεραιότητα όταν ταξιδεύεις σε προορισμούς όπου πρόσφατα ήταν σε περίοδο επιθέσεων. Ωστόσο το ταξιδιωτικό γραφείο που θα σας κλείσει το πακέτο θα σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς καθώς έχουν την κατάλληλη εμπειρία και θα αποφύγουν να μείνετε σε κακόφημες γειτονιές.

Για πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικά πακέτα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: +357 2582 8848

Συγγραφέας: Φωτεινή Ανδρέου

Tour Search

Clear
× Clear Filter

Proceed Booking