ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – 7 ΜΕΡΕΣ(TRP)

0
Enquiry Form
Enquiry Form
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

125

Why Book With Us?

  • No-hassle best price guarantee
  • Customer care available 24/7
  • Hand-picked Tours & Activities

Get instead of Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+357 77771234

info@honeywelltravel.com.cy

Availability : 10/08 – 16/08, 17/08 – 23/08
Prices and Details
This is... Sparta! Όλα όσα πρέπει να δείτε όταν επισκεφτείτε την Σπάρτη
3* Hotel – Peloponnese/ Sparta
Rating Rating Rating
Peloponnese, Greece
 
 
Room Facilities Departure Dates
Double Single
Standard Room Bed & Breakfast

10/08 – 16/08, 17/08 – 23/08

€860 €1045
Program

Διανυκτερεύσεις: Σπάρτη (6)

1η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ–ΑΘΗΝΑ–ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ –ΣΠΑΡΤΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Αθηνών. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για την Πελοπόννησο. Πρώτη στάση θα κάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου. Επόμενη στάση θα έχουμε στο χιλιοτραγουδημένο Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα της ελεύθερης Ελλάδας θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, την επιβλητική Πλατεία Συντάγματος και το σήμα κατατεθέν της πόλης το Μπούρτζι. Ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό φαγητό.
Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την ξακουστή γυναικεία Μονή Παναγίας της Μαλεβής με την θαυματουργή εικόνα της που αναβλύζει μύρο. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στην Σπάρτη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , Διανυκτέρευση

2η Μέρα: ΣΠΑΡΤΗ (ΜΥΣΤΡΑ) – ΟΙΤΥΛΟ ΜΑΝΗΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ -ΣΠΑΡΤΗ

Μετά το πρόγευμα θα έχουμε μια σύντομη περιήγηση της Σπάρτης και μετά επίσκεψη στην Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μυστρά, βυζαντινό μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και σύμφωνα με απόφαση της UNESCO το 1989, μας υποδέχεται σε ένα μεγαλειώδες ταξίδι στο ιστορικό παρελθόν. Περνώντας τις πύλες του κάστρου, η «νεκρή πολιτεία», εμπορικό και πνευματικό κέντρο όλης της Πελοποννήσου κατά τους Βυζαντινούς χρόνους, έχει να επιδείξει ένα τεράστιο σύνολο κοσμικών και εκκλησιαστικών μνημείων που υπερβαίνουν το χρόνο. Η Καστροπολιτεία είναι χωρισμένη στα δύο, την άνω και την κάτω πόλη και το βλέμμα σταματάει με θαυμασμό στο ναό της Αγίας Σοφίας, στο Παλάτι των Δεσποτών, στη Μονή της Παντάνασσας, στη Μητρόπολη, στον ναό των Αγίων Θεοδώρων, στην εκκλησία της Παναγίας της Οδηγήτριας μεταξύ άλλων. Στην κορυφή της πέτρινης πολιτείας, στο φράγκικο κάστρο, η θέα προς την λακωνική πεδιάδα αλλά και τον Ταΰγετο κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Συνεχίζουμε για το στο πανέμορφο και γραφικό Οίτυλο Μάνης και στη συνέχεια στο μοναδικό λιμναίο Σπήλαιο του Δυρού τους εντυπωσιακούς σταλαγμίτες και σταλαχτίτες σε μια απόσταση τριών χιλιομέτρων. Επόμενος σταθμός το Γύθειο του οποίου η νότια άκρη ενώνεται μέσω μικρής προβλήτας με το Μαραθονήσι όπου ορθώνεται ο επιβλητικός Πύργος Τζανετάκη του 1829. Αναχώρηση για την Σπάρτη άφιξη στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση

3η Μέρα: ΣΠΑΡΤΗ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Πύλο. Γνωστή παλαιοτέρα με την ονομασία Ναβαρίνο, τόπος διεξαγωγής της ομώνυμης ναυμαχίας που συνέβαλε στον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων. Θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα στην πλατεία. Επόμενος σταθμός μας η Μεθώνη, ένα χωριό με ιστορικού ενδιαφέροντος. Είναι χτισμένη γύρω από το κάστρο της Μεθώνης το οποίο οικοδομήθηκε από τους Βενετούς. Επόμενος μας σταθμός στην Κορώνη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την βόλτα μας στα στενά της σοκάκια και στο λιμανάκι της. Τελευταίος μας σταθμός στην Καλαμάτα όπου θα έχουμε ξενάγηση και χρόνο για φαγητό και βόλτα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Σπάρτη και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΣΠΑΡΤΗ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΒΥΤΙΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Δημητσάνα όπου θα αφιερώσουμε χρόνο για να θαυμάσουμε το εντυπωσιακό τοπίο, με τα ψηλά, πέτρινα πυργόσπιτα και τα επιβλητικά αρχοντικά και καλτερίμια. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται η μαγευτική Βυτίνα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και για να περπατήσουμε στον γραφικό χωριό, ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας. Συνεχίζουμε κάνοντας ένα γύρο στα «Χωριά του Κολοκοτρώνη» με Τελευταίο μας σταθμό την Τρίπολη, παλαιότερα γνωστή ως Τριπολιτσά ή Ντροπολιτσά , είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Σπάρτη και Διανυκτέρευση.

5η Μέρα:ΣΠΑΡΤΗ - ΜΠΆΝΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΊΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά σε κοντινή παραλία για μπάνιο

6η Μέρα:ΣΠΑΡΤΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την πανέμορφη Μονεμβασία γνωστή και ως Μαλβαζία , είναι μια μικρή ιστορική πόλη στην ανατολική Πελοπόννησο. Είναι γνωστή για το μεσαιωνικό φρούριο του Βράχου της Μονεμβασίας, που αποτελεί μικρή νησίδα που συνδέεται με γέφυρα με συνολικό μήκος 400 μέτρων.
Πεζοί θα μεταβούμε στο Βυζαντινό Ναό του του “Ελκόμενου Χριστού”. Εδώ, σε αυτό το μοναδικά ιδιαίτερο αρχιτεκτόνημα, θα ζήσουμε την εμπειρία της γνωριμίας με τη μοναδική εικόνα του“Ελκόμενου Χριστού” ! Στη συνέχεια περίπατος στους αιώνες, στον ανοικτό μουσειακό χώρο για να θαυμάσουμε τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και τις πάμπολλες βυζαντινές εκκλησίες μέχρι την κορφή του βράχου. Ακολουθώντας το μονοπάτι που διασχίζει την Άνω Πόλη μέσα σε ερείπια κτισμάτων και τειχών, βυζαντινά, ενετικά και τούρκικα λείψανα, η αίσθηση είναι μοναδική, η ησυχία απόλυτη και η θέα ονειρική. ‘Έπειτα θα κάνουμε μια στάση για να παρατηρήσουμε την κάτω Μονεμβασιά και μετά θα πάμε δυτικά προς τις κινστέρνες και το τζαμί. Στο ψηλότερο σημείο του κάστρου, στην Ακρόπολη, όπου μπορείτε να «αιχμαλωτίσετε» την απίστευτη θέα σε υπέροχες φωτογραφίες. Επόμενος μας σταθμός η Νεάπολη όπου θα έχουμε χρόνο για προαιρετικό φαγητό. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Σπάρτη και Διανυκτέρευση.

7η Μέρα: ΣΠΑΡΤΗ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για το Αεροδρόμιο με στάση στο εκπτωτικό εμπορικό κέντρο, όπου θα έχουμε χρόνο για ψώνια και στην συνέχεια μεταφερόμαστε στο Αεροδρόμιο της Αθήνας για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής

Package Detail

Περιλαμβάνονται :

Διαμονή για 6 βράδια σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* στην Σπάρτη .
Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα Αθήνα Λάρνακα
1 βαλίτσα 23 κιλά και 1 Χειραποσκευή 8 κιλών
Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Έμπειρος αρχηγός – συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Εισιτήρια εισόδου στο σπήλαιο Δυρού, Μυστρά Περίπου 15 ευρώ η κάθε είσοδος το άτομο

Όροι και προϋποθέσεις :

– Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
– Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
– Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

Departures

DATES: 10/08 – 16/08, 17/08 – 23/08

 
 
 
10.20 Larnaca International Airport (LCA) Larnaca, Cyprus
12.05Athens Int E Venizelos (ATH) Athens, Greece
Luggage Allowed 1 free luggage included
Flight CY 310
 
 
 
Return
 
18.40 Athens Int E Venizelos (ATH) Athens, Greece
20.15 Larnaca International Airport (LCA) Larnaca, Cyprus
Luggage Allowed 1 free luggage included
Flight CY 313
Cancellation Policy

In case of cancellation up to 45 days, before the date of arrival, 50 EUR per person will be charged. 
In case of cancellation later than 45 days, and up to 30 days, before the date of arrival 30 % of the total price will be charged. 
In case of cancellation later than 30 days, and up to 21 days, before the date of arrival 50 % of the total price will be charged. 
In case of cancellation later than 21 days, and up to 0 days, before the date of arrival 100 % of the total price will be charged. 
In case of no-show 100 % of the total price will be charged. 

 
Photos

Proceed Booking